Jocs Gratis

Beisbol

Jugar jocs de beisbol

Jocs de beisbol

Jocs de beisbol perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de beisbol

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de beisbol recomanat

Jugar Diana amb un bat de beisbol

Joc jugar diana amb un bat de beisbol JUGAR ►

Aquest joc és una barreja entre el beisbol i Diana. El pitcher llança deu boles i has de colpejar la bola que el llançador tira amb el bat de beisbol i la pilota ha de caure en una diana. Vostè rebrà punts si la bola cau en el punt que algú de la Diana. Per a colpejar la bola, que utilitzarà el ratolí i fer clic quan la pilota està en e ... Llegir més

Jocs de beisbol gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de beisbol para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de beisbol

Nou a beisbol

Beisbol

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de beisbol, un esport d'equip jugat entre dos equips de nou jugadors cadascun. Simuladors de beisbol. Jocs de bola baixa. El joc es juga colpejant una pilota amb un bat, la pilota és colpejada. Llançar la pilota amb el bat al camp i l'atleta ha de córrer pel camp tractant d'arribar a la base més àmplia possible per donar volta a la base des d'on es va colpejar. L'assoliment d'ambdós coneguts i anotar la carrera. Els jugadors defensors han de trobar la pilota va pegar a eliminar al jugador que va colpejar la pilota o altres corredors abans d'arribar a un dels primers a tenir bases o anotar la carrera.

Jocs gratis de beisbol que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de beisbol. Aquesta categoria està relacionada amb simuladors de beisbol, on es pot aprendre a jugar a aquest joc i fer les coses com els jugadors ho fan. l'objectiu del joc o el joc és anotar la major quantitat de punts durant les 9 vegades que tenim un joc. no es pot dibuixar, de manera que el joc s'executa fins que hi hagi un guanyador. els atletes de beisbol. jugadors en el camp: col · lector, primera base, segona base, tercera base, short stop, jardiner esquerre, jardiner central, fielder dret i batedor designat. jugador surt en l'ordre al bat i si s'eliminen tres d'ells passen a defensar. el lloc on es colpeja el diamant i és on els corredors han d'arribar.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de beisbol per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de beisbol que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de beisbol que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.