Jocs Gratis

Batman

Jugar jocs de Batman

Jocs de Batman

Jocs de Batman perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Batman

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Batman recomanat

Batman: Al calor de la Nit

Joc batman: al calor de la nit JUGAR ►

Batman: Al calor de la nit és una plataforma basada en un joc d\'acció creat per a la Mochiads Web i participa personatges de la sèrie de televisió Batman. Vostè farà servir la lletra A per disparar les tecles de fletxa per moure i la barra espaiadora per saltar.

Jocs de batman gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de batman para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Batman

Nou a Batman

Batman

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Bruce Wayne és Batman, és la identitat secreta del superheroi i lluitar contra el mal amb l'ajuda de Catwoman i Robin. Jocs de còmics de superherois, amb edicions en diferents sèries de fa dècades. Robin és el seu assistent. Batgirl, és la noia que acompanya l'heroi. El majordom que atén es diu Alfred Pennyworth. Dark Knight és el nom de les noves edicions. Les aventures de Batman, superheroi còmic que lluita el mal amb personatges com el Endevinalla, Poison Ivy, Joker i el Pingüí. Batman viu a la Baticueva i les unitats Batmobile. Construir aparells i armes per lluitar contra els enemics. No té poders especials, però la seva habilitat i força és el que s'utilitza per lluitar contra el mal.

Jocs gratis de Batman que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Batman. Aquesta categoria està relacionada amb catwoman és una dona amb una actitud semblant a la de superherois, però comença com el mal, llavors acaba sent un heroi. bat man, ve en el seu símbol d'un ratpenat amb les ales obertes sobre un fons groc. es mou a la nit i viuen en una cova plena de ratpenats. bat man jocs, on ha de lluitar contra els enemics malvats i protegir els innocents. viu a la ciutat de gotham, que és una representació de nova york. no té superpoders, però després de la mort dels seus pares a mans d'un lladre es dedica a la lluita contra les forces del mal amb la seva intel · ligència, força i destresa. bruce wayne és batman i és un milionari.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Batman per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Batman que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Batman que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.