Jocs Gratis

Bàsquet

Jugar jocs de bàsquet

Jocs de bàsquet

Jocs de bàsquet perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de bàsquet

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de bàsquet recomanat

Bola de Bàsquet

Joc bola de bàsquet JUGAR ►

Feu clic a la bola per fer que es mogui en la direcció que desitgi. Vostè té 30 segons per fer la major quantitat de tirs encertats com sigui possible. En aquest joc has de fer clic a la bola per fer aquest salt i moure. Vostè ha de donar un impuls per arribar a la cistella. Vostè té 30 segons per aconseguir ficar la pilota a la cistella tant ... Llegir més

Jocs de bàsquet gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de bàsquet para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de bàsquet

Nou a bàsquet

Bàsquet

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Juga al bàsquet jocs en línia, en línia en línia. Jugar jocs de bàsquet. Si vostè és un amant del bàsquet vostè estimarà aquests simuladors per veure si pot superar a altres jugadors de bàsquet. Jocs d'encistellar una cistella, aquest esport és fer que llençar els punts de boles si vostè és capaç de fer saltar per la pedra de la cistella. Jocs de bàsquet per als atletes o jugadors de bàsquet. Esport d'equip que es juga en pista amb dos conjunts de cinc jugadors cadascun tractar d'anotar punts, també anomenats cistelles dobles o triples o introduir una pilota en un cèrcol col · locat 3,05 metres per sobre del sòl de què penja una xarxa.

Jocs gratis de bàsquet que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de bàsquet. Aquesta categoria està relacionada amb es juga amb dos equips de cinc persones, durant 4 períodes o quarts de 10 o 12 minuts cadascuna. bàsquet de la nba. els jugadors de bàsquet són els jugadors d'aquest esport. els atletes han de superar als altres jugadors i tractar de posar la pilota en la cistella està en camp contrari. cal tractar d'aconseguir major nombre de cistelles i cistelles per obtenir més punts. importa molt la precisió. jocs de bàsquet botar la pilota, cal tractar de controlar la pilota com un professional de la nba. la nba és la lliga d'aquest esport als estats units i és la més famosa del món.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de bàsquet per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de bàsquet que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de bàsquet que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.