Jocs Gratis

Barbie vestida com princesa Ventafocs

Joc de Barbie

Barbie vestida com princesa Ventafocs

Barbie vestida com princesa Ventafocs Avaluació: 6/10

Joc Barbie vestida com princesa Ventafocs

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc has de triar el millor vestit per a la festa de la princesa al castell. Barbie es vesteix com la Princesa Ventafocs. Per fer que el vestit ha d'anar fent clic a la roba, els cabells i els accessoris per fer que apareix al canell. Feu clic de nou perquè desaparegui i triar un altre. Has de fer un bon conjunt de roba per a la princesa. Aquesta serà la nit més bella i elegant. Família real. Un personatge que va molt bé per a la nina Barbie.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 74365 partides en línia. Classificació 178 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 6814 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 74365 vegades
Barbie vestida com princesa Ventafocs

Una de la princesa preferida de les nenes és la Ventafocs. La història d'una noia que està orfe. La seva madrastra i germanes la tracten malament, com un servent. Una nit, una fada se li apareix i li dóna un vestit per anar a una festa al palau reial. Aquesta nit en el ball anomenat el príncep que s'enamora d'ella. Ella s'escapa i s'oblida una sabata. La casa príncep a la casa busca de trobar l'amo de la sabatilla perduda. Finalment el va trobar, es casen i viuen feliços per sempre. Tenir un armari ple de vestits, sabates i perruques per fer la perfecta Barbie Ventafocs a la festa d'aquesta nit. Fer un vestit que s'assembla a l'original. En acabar, vostè pot començar de nou.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie vestida com princesa Ventafocs per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie vestida com princesa Ventafocs sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie vestida com princesa Ventafocs i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie vestida com princesa Ventafocs és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie vestida com princesa Ventafocs que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie vestida com princesa Ventafocs
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135066
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.