Jocs Gratis

Barbie en el gel (puzle)

Joc de Barbie

Barbie en el gel (puzle)

Barbie en el gel (puzle) Avaluació: 6/10

Joc Barbie en el gel (puzle)

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Barbie ha estat visitant a DisneyWorld amb Ken i els seus amics. Travel ha portat una foto de record, però la seva germana s'ha trencat la imatge. Barbie vol tenir aquesta foto de record, vostè pot ajudar al nostre amic a arreglar-les. Per reconstruir la imatge, la peça es selecciona amb el ratolí i quan unes 2 o més peces s'uniran automàticament. L'objectiu és completar el trencaclosques i tornar a deixar el quadre gran. Es tracta d'un trencaclosques amb Barbie, Ken i els seus amics. Utilitza el ratolí per reconstruir el trencaclosques.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 42879 partides en línia. Classificació 374 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 5064 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 42879 vegades
Barbie en el gel (puzle)

La nina Barbie té una foto de patinatge sobre gel. Podem veure la princesa patinatge amb el príncep. Darrere dels seus amics. Al lluny es pot veure el castell sobre dels núvols. Cavalls alats volant pel cel. Un paisatge preciós que has de tornar a completar. Prengui aquest trencaclosques en el menor temps possible. Vostè ha de deixar la imatge com ho va ser en l'original tan aviat com sigui possible.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie en el gel (puzle) per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie en el gel (puzle) sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie en el gel (puzle) i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie en el gel (puzle) és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie en el gel (puzle) que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie en el gel (puzle)
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135066
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.