Jocs Gratis

Moda Barbie

Joc de Barbie

Moda Barbie

Moda Barbie Avaluació: 5/10

Joc Moda Barbie

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Amb el ratolí has de vestir Barbie amb un estil casual urbà. Clàssic joc de la roba. Feu que els diferents elements d'un armari, pantalons, faldilles, sabates, samarretes i més roba. Amb el ratolí has de vestir la noia protagonista amb un estil urbà informal. Roba simples colors plans. Conjunt de vestit d'estil antic que recorda jocs amb les retallades que es vestien de nines antigues. La nena protagonista espera que triï la roba de colors adequats per avui.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 14694 partides en línia. Classificació 1282 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 958 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 14694 vegades
Moda Barbie

Joc en què has de combinar diferents peces. Has de fer una faldilla en colors es combinen amb una camisa. Tria la roba per a les dones. El que has de fer és triar la roba armari que encaixa. Les peces tenen colors plans molt bàsiques. Has de trobar les combinacions de roba per anar a la noia a la moda. Moda portarà una roba bonica, amb colors que encaixen bé entre si. Jocs de vestir.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Moda Barbie per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Moda Barbie sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Moda Barbie i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Moda Barbie és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Moda Barbie que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Moda Barbie
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252176
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135500
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
134700
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.