Jocs Gratis

Maquillatge amb Barbie

Joc de Barbie

Maquillatge amb Barbie

Maquillatge amb Barbie Avaluació: 4/10

Joc Maquillatge amb Barbie

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els llavis i després algun detall de la joieria a fi.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 252509 partides en línia. Classificació 31 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 36324 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 252509 vegades
Maquillatge amb Barbie

Joc de maquillatge que té la famosa nina Barbie com a model. Un maquillatge per la seva nina. Nina rossa clàssic per practicar per aquest conjunt de pintures. Aprendre tots els secrets de l'estil amb aquest exemple en el qual vostè serà capaç de canviar el to de la pell, ulls, color de cabell, el pentinat, els llavis i tots els elements. A més de la puntada d'elegància que és una joia o unes flors per posar al seu pèl. Una versió molt popular entre les nenes i les persones que estimen els estils.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Maquillatge amb Barbie per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Maquillatge amb Barbie sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Maquillatge amb Barbie i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Maquillatge amb Barbie és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Maquillatge amb Barbie que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Maquillatge amb Barbie
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135066
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.

Barbie Puzzle JUGAR ►

Barbie Puzzle

2
2 de 10 - 25686 vots
Jugat
124469
vegades

Li agrada Barbie? Barbie Trencaclosques joc, aquest és el primer nivell, aquí les peces estan ordenades, pel que serà més fàcil per ajustar les peces. Només cal posar cada peça de la imatge en lloc de manera que la imatge és completa. És un joc simple, els nens els agradarà molt. Ells seran capaços de jugar amb gent de totes les edats. La nina Barbie és una de les joguines favorits de les nenes i alguns nens. Representa un ideal estètic i la personalitat han donat a través de la s ...