Jocs Gratis

Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia

Joc de Barbie

Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia

Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia Avaluació: 3/10

Joc Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Joc de peces d'un trencaclosques de Barbie, aquest és el nivell de dificultat 3. Aquí hi ha més peces que en altres més senzilles. Aquest joc té la complicació de ser parts equivocades. Hauràs de rotar les peces perquè encaixin correctament. Cerca a través de les peces correctes per encaixar entre si i anar completant la imatge de la noia a Califòrnia. El nostre amic i la princesa és la protagonista d'aquest joc en el qual has de posar les peces del trencaclosques en la posició correcta i després unir-se entre si per a completar la imatge de la nina Barbie.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 34593 partides en línia. Classificació 513 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 3772 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 34593 vegades
Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia

Feu un trencaclosques és una activitat intel · lectual molt divertit. Es tracta de tenir una imatge prèvia, en aquest cas de la nina Barbie. La imatge es divideix en dotzenes de peces amb formes irregulars. Has de trobar la connexió entre cadascuna d'aquestes parts perquè la imatge de Barbie està de tornada en la seva totalitat. Aquest puzle té la dificultat de que les peces estan en posicions que no són perfectes, de manera que primer cal posar la peça en la direcció correcta abans d'anar a buscar un amb l'ajust. Quan acabi, veurà de nou la imatge de la nena plena Califòrnia.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie Trencaclosques: Califòrnia Noia
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252648
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135973
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135232
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.