Jocs Gratis

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

Joc de Barbie

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

Dia de Neteja a la Casa de Barbie Avaluació: 4/10

Joc Dia de Neteja a la Casa de Barbie

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 135066 partides en línia. Classificació 74 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 19126 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 135066 vegades
Dia de Neteja a la Casa de Barbie

Barbie, les joguines de Mattel, mestresses de casa,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Dia de Neteja a la Casa de Barbie per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Dia de Neteja a la Casa de Barbie sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Dia de Neteja a la Casa de Barbie i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Dia de Neteja a la Casa de Barbie és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Dia de Neteja a la Casa de Barbie que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Barbie Puzzle JUGAR ►

Barbie Puzzle

2
2 de 10 - 25686 vots
Jugat
124469
vegades

Li agrada Barbie? Barbie Trencaclosques joc, aquest és el primer nivell, aquí les peces estan ordenades, pel que serà més fàcil per ajustar les peces. Només cal posar cada peça de la imatge en lloc de manera que la imatge és completa. És un joc simple, els nens els agradarà molt. Ells seran capaços de jugar amb gent de totes les edats. La nina Barbie és una de les joguines favorits de les nenes i alguns nens. Representa un ideal estètic i la personalitat han donat a través de la s ...