Jocs Gratis

Barbie i el Seu Gosset Cregut

Joc de Barbie

Barbie i el Seu Gosset Cregut

Barbie i el Seu Gosset Cregut Avaluació: 1/10

Joc Barbie i el Seu Gosset Cregut

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Barbie i el seu gos bonic passeig després de sopar. Ella vol que el seu gos és el més bell de la construcció d'habitatges. Ajuda a Barbie vestir el gos, perquè ha de ser el més valent.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 36923 partides en línia. Classificació 436 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 1.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Classificació basada en 2258 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 36923 vegades
Barbie i el Seu Gosset Cregut

jocs de nenes, Elle Woods, els animals canins,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie i el Seu Gosset Cregut per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie i el Seu Gosset Cregut sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie i el Seu Gosset Cregut i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie i el Seu Gosset Cregut és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie i el Seu Gosset Cregut que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie i el Seu Gosset Cregut
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252200
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135521
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
134719
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.