Jocs Gratis

Barbie Puzzle

Joc de Barbie

Barbie Puzzle

Barbie Puzzle Avaluació: 2/10

Joc Barbie Puzzle

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Li agrada Barbie? Barbie Trencaclosques joc, aquest és el primer nivell, aquí les peces estan ordenades, pel que serà més fàcil per ajustar les peces. Només cal posar cada peça de la imatge en lloc de manera que la imatge és completa. És un joc simple, els nens els agradarà molt. Ells seran capaços de jugar amb gent de totes les edats. La nina Barbie és una de les joguines favorits de les nenes i alguns nens. Representa un ideal estètic i la personalitat han donat a través de la sèrie de dibuixos animats i pel · lícules que ha protagonitzat.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 124469 partides en línia. Classificació 86 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 2.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Classificació basada en 25686 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 124469 vegades
Barbie Puzzle

En aquest joc has de recompondre una imatge que es divideix en peces noves. Només cal posar al seu lloc cada imatge. Es tracta d'una composició fàcil i simple. Les peces es col · loquen d'una manera que és fàcil per als nens, amb el ratolí, feu clic i arrossegueu cada peça al seu lloc correcte. Tot el quadre és una escena d'una de les pel · lícules que és una nina de fades. Veiem l'escena de la pel · lícula amb les ales i volar de nou. Una activitat molt recomanable per a tothom. Segur que passes una bona estona jugant amb aquest joc.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie Puzzle per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie Puzzle sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie Puzzle i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie Puzzle és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie Puzzle que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie Puzzle
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135066
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.