Jocs Gratis

Barbie Elegant

Joc de Barbie

Barbie Elegant

Barbie Elegant Avaluació: 6/10

Joc Barbie Elegant

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Amb el ratolí, has de vestir Barbie per a un esdeveniment important: el casament, sortir amb amics, anar a treballar, anar a la universitat o el que sigui, però cal posar el nostre amic molt bonica. Per vestir la model, la peça serà seleccionar amb el ratolí i portar-la al cos Barbie està a l'esquerra. Vostè pot canviar l'estil de pentinat i color de cabell. Tenen tot tipus de roba per a ella. En els pantalons de l'armari, faldilles, vestits, bruses, camises i jaquetes. Vostè també té sabates i accessoris de moda.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 15536 partides en línia. Classificació 1260 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 862 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 15536 vegades
Barbie Elegant

Barbie joc en el qual has de vestir la nina amb roba amb estil que vostè té a la seva disposició en el seu armari. Hi ha una gran quantitat de roba que es pot utilitzar per fer un equip complet que és molt modern i amb estil. La nina ha de ser molt bonica i comptar amb la seva ajuda. Tingueu vestits, vestits, faldilles, pantalons, bruses i camises per a ella. També hi ha sabates, bosses i altres accessoris de moda com joies joier. Una versió dels jocs clàssics de vestuari més modern i amb estil.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Barbie Elegant per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Barbie Elegant sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Barbie Elegant i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Barbie Elegant és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Barbie Elegant que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Barbie Elegant
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135068
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.