Jocs Gratis

Balla amb Barbie

Joc de Barbie

Balla amb Barbie

Balla amb Barbie Avaluació: 5/10

Joc Balla amb Barbie

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Joc de dansa en el que has d'imitar els passos de ball que fa Barbie. En aquest joc has de realitzar diferents ritmes musicals. Juga amb Barbie a la pista de danse.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 65710 partides en línia. Classificació 193 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 5562 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 65710 vegades
Balla amb Barbie

Barbie, nina Barbie, jocs de barbie, la Barbie, Barbie Girl,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Balla amb Barbie per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Balla amb Barbie sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Balla amb Barbie i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Balla amb Barbie és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Balla amb Barbie que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Balla amb Barbie
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135067
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.