Jocs Gratis

Aplicar els colors de Barbie

Joc de Barbie

Aplicar els colors de Barbie

Aplicar els colors de Barbie Avaluació: 5/10

Joc Aplicar els colors de Barbie

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Imagine la següent foto amb els colors. Vostè ha d'aplicar els colors que t'agraden a la foto amb el botó esquerre del ratolí. A la foto, es pot veure que Barbie i la seva germana es troben en un pícnic.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 18796 partides en línia. Classificació 934 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 706 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 18796 vegades
Aplicar els colors de Barbie

De Barbie, les joguines de Mattel, retrats al país,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Aplicar els colors de Barbie per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Aplicar els colors de Barbie sobre Barbie. I recorda que això és un joc gratis anomenat Aplicar els colors de Barbie i és relacionado amb Barbie. El nostre nou joc Aplicar els colors de Barbie és un dels millors jocs de Barbie es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Aplicar els colors de Barbie que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Aplicar els colors de Barbie
TORNAR

jocs més jugats de Barbie

Maquillatge amb Barbie JUGAR ►

Maquillatge amb Barbie

4
4 de 10 - 36324 vots
Jugat
252509
vegades

Barbie necessita una imatge seduir a la càmera! Per començar a jugar amb ell, seguir endavant i aprendre i practicar amb ell. Triï el seu color favorit per la cara, els cabells, els ulls, els llavis i tots els accessoris perquè Barbie més bella. Tenir un conjunt complet de maquillatge per anar a veure aquest color i to de la pell que li queda millor. Després anem a la perruqueria, amb el tall de pèl i color. Llavors vostè pot triar el color dels ulls perquè sigui millor. Acabem amb els ...

Nou Trencaclosques de Barbie JUGAR ►

Nou Trencaclosques de Barbie

6
6 de 10 - 18188 vots
Jugat
135839
vegades

Reconstruir una imatge de diverses feministes. Joc de trencaclosques de Barbie, tens 3 nivells de dificultat per triar. En el primer nivell les peces estan ordenades i amb bon sentit missatge. En els nivells dos i tres, que WLL ha de rotar les peces per encaixar adequadament entre si. L\'objectiu és que la imatge és completa. Moveu les parts de les imatges que es col · locaran en el lloc que li correspon. Tres nines Barbie estan esperant perquè vostè acabi de veure tota l\'escena.

Dia de Neteja a la Casa de Barbie JUGAR ►

Dia de Neteja a la Casa de Barbie

4
4 de 10 - 19126 vots
Jugat
135066
vegades

Barbie havia partit la nit anterior a la casa i la gent va sortir de l\'habitació un desastre i Barbie ha de netejar ara. Ajudar al nostre amic a recollir. Per fer això, vostè clivk l\'objet que voleu desplaçar-se amb el ratolí i el mou amb el moviment del ratolí.