Jocs Gratis

Vampir

Joc de aventura

Vampir

Vampir Avaluació: 8/10

Joc vampir

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Ets un vampir que ha d'alimentar de sang humana. Els vampirs tenen una sèrie de facultats que s'han d'utilitzar per als humans no quedin atrapats i per beure la seva sang. Pot volar com un ratpenat d'un lloc a un altre o usar poders mentals. Has de esquivar els encreuaments i all que et fan mal. Una vida divertida aventura com un vampir.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 4016 partides en línia. Classificació 3576 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 8.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Classificació basada en 10 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 4016 vegades
Vampir

Un joc de vampirs on vostè ha d'aprendre a ser un d'ells. Vostè tindrà tots els poders màgics i han d'aprendre a utilitzar-los per menjar humà. Ataca a les dones en el seu somni per beure la seva sang. Cal evitar les coses que et fan mal com creus i l'all. Juga com un vampir en aquesta divertida aventura per a totes les edats.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Vampir per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Vampir sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Vampir i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Vampir és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Vampir que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Vampir
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
75180
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
62678
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
41004
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.