Jocs Gratis

Tresors al Fons del Mar

Joc de aventura

Tresors al fons del mar

Tresors al Fons del Mar Avaluació: 10/10

Joc tresors al fons del mar

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc online gratuït, vostè haurà de descobrir les tres rutes del Triangle Kaluha de trobar la major quantitat de tresors com sigui possible! Rig teu submarí per tal d'arribar a majors profunditats! Per exemple, més de xapat és igual a una major resistència a la pressió! Els dofins que es troben de vegades donar-li consells. Aneu amb compte amb els taurons. Utilitzeu les tecles de fletxa per navegar el vaixell, i la barra d'espai per deixar caure el submarí. Quan cau el submarí, trobar un tresor, i premeu la tecla A per agafar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5258 partides en línia. Classificació 3592 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 10.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Classificació basada en 2 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5258 vegades
Tresors al Fons del Mar

Quan estigui sota l'aigua, vostè ha de tenir cura de diverses coses per poder sobreviure. En primer lloc, evitar els taurons. Però els tres indicadors que apareixeran també són molt importants. Un li dirà l'oxigen disponible a l'interior del submarí, que vostè serà capaç de resoldre amb només pujar a la superfície. L'altre li indicarà la pressió que el submarí està sent posat a través, el que significa que vostè només ha d'evitar anar massa lluny per sota de la superfície. Finalment, haurà de tornar a la nau abans que la bateria s'esgoti.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Tresors al Fons del Mar per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Tresors al Fons del Mar sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Tresors al Fons del Mar i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Tresors al Fons del Mar és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Tresors al Fons del Mar que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Tresors al Fons del Mar
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42596
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.