Jocs Gratis

Talla la corda de la forca

Joc de aventura

Talla la corda de la forca

Talla la corda de la forca Avaluació: 5/10

Joc talla la corda de la forca

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Posa a prova la teva punteria amb l'arc, ja que has de tallar la corda de la forca on estan els teus amics amb un xut amb la fletxa sense fer-los mal. Vostè ha d'apuntar l'arc i disparar la fletxa en la direcció i la força requerida per tallar la corda que les té. Vostè ha de tenir cura de no fer mal als seus amics amb fletxes, tres cops, i moriran. Vostè pot utilitzar la seva arma per matar els botxins que veuen la forca. Tens un temps limitat per a cada pantalla. Allibera als teus amics i demostrar la seva punteria amb l'arc i la fletxa.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6163 partides en línia. Classificació 3528 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 32 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6163 vegades
Talla la corda de la forca

Joc d'habilitat i precisió en el que s'utilitza l'arc. Vostè ha d'apuntar amb precisió i calcular la direcció i la força bé necessari. Vostè ha de tallar la corda que penja on són els teus amics. Vostè pot utilitzar l'arma per matar els botxins que tenen els seus amics empresonats. Tallar les cordes abans sufocant, tens un temps limitat per passar cada pantalla. Cal alliberar als seus amics abans d'ofegar. Hi ha un límit de temps per passar cada nivell i que tots els personatges són alliberats il·lesos.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Talla la corda de la forca per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Talla la corda de la forca sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Talla la corda de la forca i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Talla la corda de la forca és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Talla la corda de la forca que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Talla la corda de la forca
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42596
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.