Jocs Gratis

Super Aventura de la Girafa

Joc de aventura

Super aventura de la girafa

Super Aventura de la Girafa Avaluació: 7/10

Joc super aventura de la girafa

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc és un adorable jocs en línia del joc barreja de plataformes amb jocs de rol per deixar espai per a aquest joc d'aventura plena de diversió. Caldrà moure el personatge a través dels nivells, lluitant contra monstres i l'ús de les seves habilitats per avançar. Els controls són les tecles WASD i el cursor, i vostè es mourà i utilitzar les seves habilitats, respectivament. No et perdis aquest joc, segur que li agradarà jugar i passar temps de la diversió.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8558 partides en línia. Classificació 2466 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 224 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8558 vegades
Super Aventura de la Girafa

A la plataforma de jocs són, bàsicament, saltant de plataforma en plataforma per avançar de nivell, però aquest joc s'ha incorporat elements de RPG, com ara habilitats, objectes de consum, diferents armes i companys de viatge.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Super Aventura de la Girafa per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Super Aventura de la Girafa sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Super Aventura de la Girafa i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Super Aventura de la Girafa és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Super Aventura de la Girafa que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Super Aventura de la Girafa
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.