Jocs Gratis

Robar com un lladre

Joc de aventura

Robar com un lladre

Robar com un lladre Avaluació: 8/10

Joc robar com un lladre

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Tenir una núvia que vol que les coses cares. Per casar-se amb ella vostè ha de comprar joies, cotxes i objectes de valor. Necessita diners que no tenim, pel que ha de robar per aconseguir diners. Vostè ha de robar a través de la ciutat. Inicia sessió en cases i recollir els diners al carrer. Vostè ha de esquivar la policia, que vigila la seguretat de la ciutat. Escape del cotxe de la policia a la següent secció per seguir robant. En cada pantalla compri el que la seva nòvia li demana que es casi amb ella al final del joc.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5088 partides en línia. Classificació 3570 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 8.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Classificació basada en 8 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5088 vegades
Robar com un lladre

Vostè ha de ser un negoci per robar tota la ciutat lladre. Les cases estan tancades, però pot obrir les portes per portar objectes de valor al seu interior. Caminar pels carrers a la recerca de diners i joies d'aconseguir. Els agents de policia patrullen els carrers a la recerca dels lladres. Has de ser ràpid i sigilós que els agents no quedin atrapats. Quan vostè ha saquejat un barri, agafar el cotxe per anar a la següent zona. Al final de cada pantalla d'accés a la zona comercial per anar aconseguint les coses que la teva núvia vol tenir, com els cotxes de luxe o joies.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Robar com un lladre per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Robar com un lladre sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Robar com un lladre i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Robar com un lladre és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Robar com un lladre que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Robar com un lladre
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.