Jocs Gratis

Protect the oranges

Joc de aventura

Protect the oranges

Protect the oranges Avaluació: 7/10

Joc protect the oranges

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Hi ha un món hostil a les taronges i vostè ha de protegir aquests fruits de tots els perills que els amenacen. Has de posar les taronges en un lloc segur i protegir-los de la pluja àcida. Un joc amb una estètica de dibuixos animats que vostè ha de protegir les taronges dels núvols que deixen caure gotes d'àcid que maten les taronges. Vostè ha de calcular el millor lloc per prendre o com arribar a la fruita a un lloc segur. Cada nivell és més complicat que l'anterior. Utilitza el ratolí per posar la fruita o assegurar-se que arribin a ell en lloc.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6445 partides en línia. Classificació 3510 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 64 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6445 vegades
Protect the oranges

Viu l'aventura de la protecció a les taronges, aquests fruits són amenaçats i assassinats pels núvols de pluja àcida que cauen gotes que destrueixen. Has de portar el fruit de taronja o de construir un refugi segur per a ells. Amb una estètica de la música i la diversió que ha de fer una sèrie de moviments per crear un ambient segur per a ells. Els núvols passen a través del cel i van caure gotes de pluja àcids que són nocius. S'assembla molt a les aus de caça estètiques, però de nou això és una idea divertida.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Protect the oranges per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Protect the oranges sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Protect the oranges i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Protect the oranges és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Protect the oranges que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Protect the oranges
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
77015
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64439
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42710
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.