Jocs Gratis

laberint de portes

Joc de aventura

Laberint de portes

Laberint de portes Avaluació: 10/10

Joc laberint de portes

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Obriu les portes del castell per recórrer el camí que condueix a la princesa. Has d'anar obrint portes per recollir objectes que li permeten superar els obstacles en el camí. Mata als monstres amb diners o articles que es van recollint en el camí per arribar més lluny. Un príncep per rescatar la princesa.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5600 partides en línia. Classificació 3654 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 10.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Classificació basada en 2 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5600 vegades
laberint de portes

Un joc en el qual has d'anar obrint les diferents portes de cadascuna de les pantalles. Has de superar els diferents nivells. En cadascuna de les pantalles es pot trobar monstres que has de matar o articles que vostè pot triar. Els objectes que trobis a la pantalla són útils als que maten monstres o comprar el pas al següent nivell.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat laberint de portes per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash laberint de portes sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat laberint de portes i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc laberint de portes és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat laberint de portes que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

laberint de portes
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
77015
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64439
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42710
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.