Jocs Gratis

Inquisitiu Aventura

Joc de aventura

Inquisitiu aventura

Inquisitiu Aventura Avaluació: 2/10

Joc inquisitiu aventura

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc en línia, el teu objectiu és recollir els elements en ordre per seguir explorant els seus voltants. Utilitzeu l'esquerra i la tecla dreta o la tecla A i D per moure i les tecles de dalt o la tecla W per saltar. La barra espaiadora o el botó de control serà el seu botó d'acció. Amb això, vostè serà capaç de fer qualsevol cosa. Examinar, pick up, ús, etc. Cada vegada que troba alguna cosa que vostè serà capaç d'utilitzar, apareixerà un signe, per la qual cosa no dubti en prémer la barra d'espai. Els ulls que es veuen a tot el món se salvi el seu joc quan se'ls passi.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5231 partides en línia. Classificació 3562 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 2.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Classificació basada en 6 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5231 vegades
Inquisitiu Aventura

No es pot fer res en el primer quart, perquè el cap dret. Examini la pila de paper per prendre un tros. A continuació, tornar a l'esquerra i examinar la ploma a la taula per escriure una nota. Torna a la dreta, i examinar la porta per passar a través de la nota. El guàrdia no farà cas de tu, però ara s'acordarà per alimentar. Per alguna raó, ell et dóna el vinagre. Tornar a la primera habitació i examinar el got abocar el vinagre, després de fugir per evitar ser assassinats. Si està dret davant del forat a la paret, l'explosió no et farà mal. A continuació, saltar a través del lloc on hi havia el mur.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Inquisitiu Aventura per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Inquisitiu Aventura sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Inquisitiu Aventura i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Inquisitiu Aventura és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Inquisitiu Aventura que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Inquisitiu Aventura
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.