Jocs Gratis

Indiana Jones

Joc de aventura

Indiana jones

Indiana Jones Avaluació: 6/10

Joc indiana jones

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Un joc en línia lliure ple d'aventures a l'estil d'Indiana Jones. En aquest joc, el nostre aventurer Indiana Jones ha de superar obstacles amb l'ajuda d'enginy i intel · ligència, utilitzant objectes de l'entorn i saltar i escalar amb valentia. Arribar al portal de cada nivell i Indiana Jones porta fins al final de la seva aventura.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8604 partides en línia. Classificació 2241 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 146 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8604 vegades
Indiana Jones

Joc d'aventures gratuïts, un joc d'Indiana Jones a la selva, vostè ha d'aconseguir arribar lluny portals de teletransportació.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Indiana Jones per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Indiana Jones sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Indiana Jones i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Indiana Jones és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Indiana Jones que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Indiana Jones
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.