Jocs Gratis

Explora el Castell

Joc de aventura

Explora el castell

Explora el Castell Avaluació: 7/10

Joc explora el castell

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Hi havia una vegada, a la ciutat de Ichbindubistburg viscut Eine El Arquer i Kleine el bombarder, una germana i un germà. Un dia, va decidir marxar a buscar millor sort en terres llunyanes. Tenen algun pla? Per descomptat que no! I ara trobaràs la manera de inesperadament un viatge tan imprevist pot anar! Utilitzeu les tecles de fletxa per moure el teu personatge, i prestar atenció als tutorials que trobaràs en el camí, perquè pots aprendre coses com el doble salt, que està pressionant la tecla de salt de nou al capdavant d'un salt per pujar encara més.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7177 partides en línia. Classificació 2939 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 26 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7177 vegades
Explora el Castell

Aquesta és una història de dos murris afortunats els noms són Eine (una nena) i Kleine (un nen), que es va anar a un viatge que no té plans especials. I va succeir perquè es van trobar amb un munt d'aventures en el seu camí.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Explora el Castell per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Explora el Castell sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Explora el Castell i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Explora el Castell és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Explora el Castell que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Explora el Castell
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
77015
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64439
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42710
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.