Jocs Gratis

noi elèctrica

Joc de aventura

Noi elèctrica

Noi elèctrica Avaluació: 4/10

Joc noi elèctrica

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest noi de cabells rossos té poders elèctrics, i protagonitza en aquesta aventura gràfica. Per controlar el joc només necessita el ratolí de l'ordinador. Feu clic en els elements que apareixen en l'escena i ha d'aclarir el camí per al protagonista. Quan es pensa en l'home pot passar pel nivell sense cap problema, feu clic, i ell començarà a caminar fins al següent nivell. Al llarg d'aquest joc has de mirar cap a fora en cada detall, resoldre trencaclosques i endevinalles i s'enfronten als enemics i robots cada vegada més potents.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5590 partides en línia. Classificació 3625 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 6 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5590 vegades
noi elèctrica

En els jocs d\'aventura gràfica sempre s\'ha de prestar molta atenció a tots els elements que ens envolten. Qualsevol cosa pot ser una eina útil per aconseguir el nostre objectiu. Vostè també ha de resoldre alguns puzles per obrir portes i seguir endavant. Aquest gènere dels jocs de vídeo es va fer popular en les dècades dels 80 i 90 anys. En aquests anys va aparèixer molts jocs d\'ordinador d\'aquest gènere, i que eren jocs molt addictius que van obligar a pensar.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat noi elèctrica per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash noi elèctrica sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat noi elèctrica i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc noi elèctrica és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat noi elèctrica que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

noi elèctrica
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.