Jocs Gratis

Esquiva Trampes

Joc de aventura

Esquiva trampes

Esquiva Trampes Avaluació: 3/10

Joc esquiva trampes

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc flash divertit i addictiu vostè és un aprenent de ninja que ha de recórrer un laberint recollint totes les estrelles i evitar les trampes que li sorgiran. Recull les estrelles mentre esquives llances, maces i saltar per sobre de boxs. En arribar al punt en què pot continuar sense el suport d'assegurances si vostè mor. I no us oblideu del seu mestre ninja vigila sobre tu. Jugabilitat: Utilitzeu la barra espaiadora per canviar d'estrella a estrella, i saltar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6519 partides en línia. Classificació 3192 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 3.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Classificació basada en 4 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6519 vegades
Esquiva Trampes

Habilitat joc en el qual hauràs executar algunes proves laberint superiors que es posa així saltar, esquivar pics maces i llances. Cada pantalla és més difícil que l'anterior, però el joc és fàcil de jugar i per a tots els públics.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Esquiva Trampes per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Esquiva Trampes sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Esquiva Trampes i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Esquiva Trampes és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Esquiva Trampes que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Esquiva Trampes
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
77015
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64439
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42710
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.