Jocs Gratis

Bombers

Joc de aventura

Bombers

Bombers Avaluació: 7/10

Joc bombers

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Joc en el qual els bombers han d'apagar un incendi. Hi va haver un incendi i has d'anar amb la mànega per apagar el foc. Llamas des de l'interior de les cases, edificis i carrers. Has de controlar la pressió de l'aigua i la direcció per arribar a tots els focs i per apagar incendis. Feu clic al ratolí per controlar la direcció del doll d'aigua de la mànega. Apagueu tots els incendis abans que s'acabi el temps per guanyar.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 4607 partides en línia. Classificació 3608 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 34 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 4607 vegades
Bombers

Els bombers en arribar al lloc del foc, cremant edificis i han de rescatar tots. En aquest joc vostè és un d'aquests bombers professionals que necessiten per acabar cada un dels brots, on les flames estan dins o fora del fum. Apunt la mànega i colpejar el raig d'aigua en la direcció correcta i en l'angle correcte perquè l'aigua arribi a cada un dels punts. De vegades cal fer-ho a través de les finestres per mullar els mobles dins.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Bombers per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Bombers sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Bombers i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Bombers és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Bombers que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Bombers
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76568
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
63993
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42274
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.