Jocs Gratis

Arquer del regne

Joc de aventura

Arquer del regne

Arquer del regne Avaluació: 7/10

Joc arquer del regne

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

La princesa ha estat segrestada per un gran drac, i l'arquer ha de derrotar als enemics per rescatar-la. Per moure el personatge pot utilitzar les tecles de fletxa o les tecles WASD. Amb el ratolí de l'ordinador que vostè ha d'apuntar per als seus oponents per vèncer a tots amb les seves fletxes.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5746 partides en línia. Classificació 3628 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 12 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5746 vegades
Arquer del regne

En aquest joc medieval jocs d'aventura i jocs de rol amb plataformes mixtes i de tir. El personatge que controles és un arquer, i durant la seva aventura es trobarà objectes i armes que el teu personatge pot utilitzar. Cada vegada que aconsegueix un article nou, no t'oblidis d'equipar.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Arquer del regne per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Arquer del regne sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Arquer del regne i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Arquer del regne és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Arquer del regne que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Arquer del regne
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
77015
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64439
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42711
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.