Jocs Gratis

Turtix

Joc de aventura

Turtix

Turtix Avaluació: 6/10

Joc turtix

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar als seus amics i recollir els bocins dispersos dels amulets. Però ell necessita la seva ajuda. Turtix et guia a través de hermosos mons de joc plena de detalls visuals. Al llarg del seu viatge, et vas a trobar nous enemics i superar amb el cervell i l'agilitat. I vostè executar enlluernadora doble salta com recollir les gemmes i la recerca de joves tortugues.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 76886 partides en línia. Classificació 173 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 13398 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 76886 vegades
Turtix

Turtix, plataforma, arcade,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Turtix per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Turtix sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Turtix i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Turtix és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Turtix que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Turtix
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42598
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.

L\'home volador JUGAR ►

L'home volador

6
6 de 10 - 5208 vots
Jugat
29506
vegades

En aquest joc, vostè és un home que vola. Per a això, utilitzarà les tecles de fletxa