Jocs Gratis

Rescatar la Princesa

Joc de aventura

Rescatar la princesa

Rescatar la Princesa Avaluació: 4/10

Joc rescatar la princesa

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc ets un príncep que ha de rescatar la seva estimada princesa viatja a través d'un món de plataformes saltant. Per a aquesta aventura, feu clic a les tecles de cursor per moure, cap als costats i cap amunt per saltar. En pressionar la barra d'espai que invertir la seva gravetat i es pot caminar al sostre. Cal superar els diferents nivells, cada pantalla és més difícil que l'anterior. Has de destruir l'enemic i recollir totes les monedes d'or que puguis.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 17617 partides en línia. Classificació 1101 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 1062 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 17617 vegades
Rescatar la Princesa

Joc de plataformes en el qual has de superar cada pantalla per passar al següent nivell. Els nivells augmenten en dificultat a mesura que avança. Ets un petit príncep que ha de desplaçar-se a través de cadascuna de les pantalles per alliberar la princesa. Vostè ha de prendre les monedes i arribar al final de cada nivell al següent. Podeu utilitzar la barra d'espai per revertir la gravetat per caminar al sostre, però no es pot usar moltes vegades.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Rescatar la Princesa per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Rescatar la Princesa sobre Aventura. I recorda que això és un joc gratis anomenat Rescatar la Princesa i és relacionado amb Aventura. El nostre nou joc Rescatar la Princesa és un dels millors jocs de Aventura es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Rescatar la Princesa que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Rescatar la Princesa
TORNAR

Jocs més jugats de aventura

Turtix JUGAR ►

Turtix

6
6 de 10 - 13398 vots
Jugat
76886
vegades

Turtix no sabia què passaria quan va intentar emetre un poderós encanteri sense la supervisió del seu mestre. Quan ell va perdre el control de la màgia i va destruir un amulet que manté la pau i l'harmonia en el seu món, en la seva opinió, el pitjor que havia succeït. Després va saber que forces fosques havien envaït per cinc illes i tots els segrestats de les tortugues joves de l'Escola de Màgia! Decidit a posar les coses bé, la valenta i encomiable Turtix establerts per rescatar al ...

Bowja el Ninja 2 JUGAR ►

Bowja el ninja 2

6
6 de 10 - 10888 vots
Jugat
64296
vegades

Bowja el Ninja està de tornada! Aquesta vegada ell és la missió d'aprofitar el mal de plans Abura (àlies Bigman). Utilitzeu el ratolí per fer clic a objectes i llocs que apareixen en pantalla per al progrés a través del joc. Quan el cursor es troba una icona de fletxa de color blanc a continuació, vostè és lliure de fer un moviment. Quan el cursor és una fletxa vermella a continuació, la filatura, haurà d'esperar. Quan el cursor es troba una icona de mà es pot fer clic sobre l'obje ...

Rescat JUGAR ►

Rescat

6
6 de 10 - 4460 vots
Jugat
42596
vegades

Aquest joc està basat en l'èpica Ramayana, en el qual el rei Rama tracta de portar de tornada a la seva esposa, ja que va ser segrestat pel seu germà Ravano. Branca ha de reunir tres ashtras (armes) per matar Ravano i obtenir de nou la seva esposa Sita. Instruccions: utilitzeu les tecles de cursor per moure la barra d'espai per saltar i la tecla de control per disparar.