Jocs Gratis

Aventura

Jugar jocs de aventura

Jocs de aventura

Jocs de aventura perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de aventura

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de aventura recomanat

mina d'or

Joc mina d'or JUGAR ►

Has de llançar el ganxo per recollir mina d'or i evitar diferents obstacles. Si vostè pren pedres pesades perdran molt de temps, ni han d'atrapar els animals que es creuen en el teu camí, ja que generen poc benefici. Intenta atrapar l'or marcat tantes vegades.

Jocs de aventura gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de aventura para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de aventura

Nou a aventura

Aventura

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. En línia jocs d'aventura. Descarregar jocs d'aventura. Vostè ha de resoldre l'evidència posarem seus personatges, ha de portar als protagonistes del joc mitjançant la resolució de casos hi ha situacions en cada nivell o pantalla. Hi ha molts tipus de jocs d'aquesta categoria perquè hi ha moltes aventures diferents que podem tenir mentre juguem. Presoners de rescat, trobar tresors, resoldre puzles, afina la teva punteria, caça enemics, trobar el camí, seguir les pistes, matar els dolents, sobreviure a la selva, rescatar als seus amics i altres trencaclosques per resoldre.

Jocs gratis de aventura que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de aventura. Aquesta categoria està relacionada amb experimenta les aventures en línia, guiar els seus personatges per resoldre les proves que et proposem. vostè ha de resoldre les diferents proves que tenen, com la caça, salt, natació, pesca, tir, llançament, atac, escapament i altres opcions. aquesta és una de les majors categories de jocs, perquè hi ha moltes possibilitats que vostè ha de posar a prova el seu esperit aventurer. t'agraden les aventures? seguiu aquestes històries i arribar més enllà dels nivells i pantalles. gaudir i passar una bona estona i anar provant diferents opcions que tenim dotzenes d'opcions diferents.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de aventura per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de aventura que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de aventura que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.