Jocs Gratis

Avatar

Jugar jocs de Avatar

Jocs de Avatar

Jocs de Avatar perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de Avatar

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de Avatar recomanat

Pintar una escena de la pel·lícula Avatar

Joc pintar una escena de la pel·lícula avatar JUGAR ►

T\'agraden els jocs de pintar? En aquest joc has de pintar una imatge en blanc i negre amb una escena de la pel · lícula Avatar. En aquesta escena, es pot veure com Neitiry Jake ensenya com ha de el tir amb arc per caçar animals salvatges en el seu planeta. Per donar color a aquesta imatge, s\'ha de triar un color de l\'esquerra, feu clic en un ... Llegir més

Jocs de avatar gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de avatar para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de Avatar

Nou a Avatar

Avatar

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs de la pel·lícula Avatar. Jocs de la pel·lícula Avatar de James Cameron. Una història sobre l'ecologia del planeta Pandora, un planeta on els humans han estat muntant mina per extreure un mineral valuós que és necessari per a les armes, que la humanitat està en guerra. Els habitants del planeta Pandora es diuen Navi, són éssers gegants amb la pell blava. El Navi són humanoides que viuen en perfecta harmonia amb l'ecosistema del planeta, viuen de la caça i la recol·lecció, i viuen als arbres. Ells creuen en els esperits de la natura i el respecte pels éssers vius.

Jocs gratis de Avatar que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de Avatar. Aquesta categoria està relacionada amb els éssers humans construeixen l'avatar, que es clonen els éssers, que contenen cel · navi humana i, per parlar i interactuar amb els habitants del planeta. el protagonista de la pel·lícula porta un avatar amb la finalitat d'obtenir informació sobre la forma de viure i convèncer els residents a abandonar el seu territori per tal d'ampliar les mines. però el protagonista s'enamora d'un navi, i s'uneix a ells en la seva lluita per protegir el medi ambient i l'ecologia. els protagonistes són els actors sam worthington, zoe saldana, sigourney weaver, stephen lang i michelle rodríguez.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de Avatar per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de Avatar que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de Avatar que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.