Jocs Gratis

Qix Clàssic en 3D 2

Joc de arcade clàssics

Qix clàssic en 3d 2

Qix Clàssic en 3D 2 Avaluació: 7/10

Joc qix clàssic en 3d 2

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Una de les seqüeles més esperades a un dels millors remake d'un dels millors jocs arquejades està de tornada! Aquest joc en línia lliure és una versió remake de la famosa i antiga Xonix Qix i jocs de vídeo. Utilitzi el W, A, S i D tecles o les fletxes per moure. Tallar les parts del camp per acabar el nivell. Vostè perdrà vides si es creua el seu camí, si toca les pilotes o si la pilota creua t'arrosseguen. Recull bons com velocitat, temps, vides i molt més!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6038 partides en línia. Classificació 3268 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 7.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Classificació basada en 16 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6038 vegades
Qix Clàssic en 3D 2

L'objectiu d'Qix és cercar una majoria del camp de joc evitant que l'enemic principal, igual que en aquest joc, només en 2D. Xonix és una versió del joc d'arcade QIX. Qix és un joc arcade, llançat per Taito America Corporation el 1981.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Qix Clàssic en 3D 2 per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Qix Clàssic en 3D 2 sobre Arcade clàssics. I recorda que això és un joc gratis anomenat Qix Clàssic en 3D 2 i és relacionado amb Arcade clàssics. El nostre nou joc Qix Clàssic en 3D 2 és un dels millors jocs de Arcade clàssics es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Qix Clàssic en 3D 2 que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Qix Clàssic en 3D 2
TORNAR

Jocs més jugats de arcade clàssics

Arkanoid JUGAR ►

Arkanoid

6
6 de 10 - 12068 vots
Jugat
181471
vegades

Amb el ratolí, a bord de la seva guia rebotar la bola per la pantalla i trencar tots els blocs de colors. Si la bola cau per sota de la teva taula, perdrà una vida. Esborrar la pantalla i passar al següent nivell. Hi ha 50 nivells. Recollir power-ups per ajudar o dificultar el joc, augmentant, disminuint, divisió, la captura, el doble de ratpenats i làser. La caiguda de la captura de punts per afegir al seu compte.

Pals i discos JUGAR ►

Pals i discos

6
6 de 10 - 17456 vots
Jugat
79413
vegades

El joc consisteix en tres varetes verticals i un nombre de discos. Es disposen de major a menor segons la grandària, en la primera vareta aigües amunt. No es pot posar un disc més gran sobre un més petit en poc temps. El joc és moure tots els discos a la tercera vareta col · locats Descendent Ascendent. Instruccions: Només pot moure un disc alhora. Un disc més gran no pot basar-se en una més petita. Només pot moure el disc està a la part superior de cada vareta.

Bust a Move JUGAR ►

Bust a move

6
6 de 10 - 3418 vots
Jugat
73395
vegades

Juga a aquest clàssic joc Bust a Move. Vostè passarà a través de pantalles diferents, i han de llançar la pilota en el color adequat per a ajuntar tres o més boles, i fer-los desaparèixer. És un molt addictiu i molt famós, cal dir més?