Jocs Gratis

Arkanoid

Joc de arcade clàssics

Arkanoid

Arkanoid Avaluació: 6/10

Joc arkanoid

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Amb el ratolí, a bord de la seva guia rebotar la bola per la pantalla i trencar tots els blocs de colors. Si la bola cau per sota de la teva taula, perdrà una vida. Esborrar la pantalla i passar al següent nivell. Hi ha 50 nivells. Recollir power-ups per ajudar o dificultar el joc, augmentant, disminuint, divisió, la captura, el doble de ratpenats i làser. La caiguda de la captura de punts per afegir al seu compte.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 181307 partides en línia. Classificació 45 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 12068 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 181307 vegades
Arkanoid

Junta, pilota, blocs, color, Arkanoid,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Arkanoid per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Arkanoid sobre Arcade clàssics. I recorda que això és un joc gratis anomenat Arkanoid i és relacionado amb Arcade clàssics. El nostre nou joc Arkanoid és un dels millors jocs de Arcade clàssics es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Arkanoid que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Arkanoid
TORNAR

Jocs més jugats de arcade clàssics

Pals i discos JUGAR ►

Pals i discos

6
6 de 10 - 17456 vots
Jugat
79229
vegades

El joc consisteix en tres varetes verticals i un nombre de discos. Es disposen de major a menor segons la grandària, en la primera vareta aigües amunt. No es pot posar un disc més gran sobre un més petit en poc temps. El joc és moure tots els discos a la tercera vareta col · locats Descendent Ascendent. Instruccions: Només pot moure un disc alhora. Un disc més gran no pot basar-se en una més petita. Només pot moure el disc està a la part superior de cada vareta.

Bust a Move JUGAR ►

Bust a move

6
6 de 10 - 3418 vots
Jugat
73208
vegades

Juga a aquest clàssic joc Bust a Move. Vostè passarà a través de pantalles diferents, i han de llançar la pilota en el color adequat per a ajuntar tres o més boles, i fer-los desaparèixer. És un molt addictiu i molt famós, cal dir més?

Mahjong Animal JUGAR ►

Mahjong animal

5
5 de 10 - 5060 vots
Jugat
56250
vegades

L'objectiu del joc és per a que coincideixi amb les rajoles. Per tal que un partit ha de seleccionar dues rajoles que es posin en venda no estan bloquejats des de la dreta o l'esquerra. Si no pot seleccionar una fitxa, aleshores es bloqueja. Quan feu un partit els dos rajoles desapareixerà. La majoria dels partits es realitzen mitjançant la selecció de rajoles amb la mateixa imatge d'ells. Tanmateix, cap fruita amb qualsevol altre partit de fruites i flors que qualsevol partit amb qualsevol ...