Jocs Gratis

Arcade clàssics

Jugar jocs de arcade clàssics

Jocs de arcade clàssics

Jocs de arcade clàssics perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de arcade clàssics

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de arcade clàssics recomanat

Pac-man Zone

Joc pac-man zone JUGAR ►

Nova versió del clàssic Pac-Man. Vostè haurà de tancar els fantasmes a l\'àrea més petita possible. Dibuix de línies tancades abans que un fantasma toca la línia, l\'àrea es convertirà en la seva àrea, de manera que eliminar les zones dels fantasmes, quan es supera el 90% de guany i es passen la següent pantalla.

Jocs de arcade clàssics gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de arcade clàssics para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de arcade clàssics

Nou a arcade clàssics

Arcade clàssics

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'arcade clàssics i emuladors de màquines recreatives i jocs de vídeo que s'han jugat sempre. Juga tots els jocs clàssics d'ordinador. La simulació de jocs clàssics. Per jugar a les màquines recreatives que vam jugar quan nens. Les versions dels primers jocs, jocs clàssics mai. La galeria és on s'anava a jugar amb les màquines que funcionen amb monedes. Versions més simples amb escenaris de píxel, dissenys molt simples. Històries senzilles. Les galeries mítiques on les monedes van jugar amb enormes màquines. Versions molt simple, poc desenvolupat. El naixement de la indústria i el món de l'espectacle, però en les seves primeres versions. Les adaptacions de clàssics per jugar en línia. Les màquines són grans mobles amb controls com ara palanques i botons, pistoles o un volant depenent del joc. Jocs vintage. Jocs abandonware.

Jocs gratis de arcade clàssics que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de arcade clàssics. Aquesta categoria està relacionada amb arcade i acció. les màquines de videojocs que hi havia als salons de jocs que funcionen amb monedes. els primers jocs. jocs arcade emuladors. els jocs originals van néixer la tecnologia i els negocis. quan es juga en un pc a casa amb uns quants monitor en color i cautxú teclat. versions que no tenen disseny gràfic. abans de la gran explosió de l'empresa, que va donar a llum. amb el que hem après des de petits a jugar a les arcades. quan comença la història de l'entreteniment. emuladors de versions clàssiques i primitiu. arcade és el nom de les màquines de videojocs, que estan disponibles en llocs públics d'entreteniment, com ara centres comercials, restaurants, bars i sales de joc.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de arcade clàssics per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de arcade clàssics que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de arcade clàssics que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.