Jocs Gratis

Aparcament

Jugar jocs de aparcament

Jocs de aparcament

Jocs de aparcament perquè puguis es divertir cada dia a la nostra pàgina web, sense necessitat d'instal · lar o descarregar res. La teva àrea d'oci i d'entreteniment.

Jocs gratis de aparcament

Comenta!
Vota!
Comparteix!
Delicious
Joc de aparcament recomanat

Parc Disney Cotxes

Joc parc disney cotxes JUGAR ►

El teu objectiu en aquest joc online gratuït per aparcar cotxe cada hoste i per tornar de nou quan se li demana fer-ho. Quan un cotxe arriba, buscar punts d\'estacionament del mateix color que el cotxe, ja que tenen la forma adequada. Arrossegueu l\'ajuda de càmera al cotxe. Dues fletxes apareixerà a la part davantera i la part posterior del cot ... Llegir més

Jocs de aparcament gratis para jugar de forma gratuïta en català i jocs flash gratis de aparcament para jugar amb els jocs més nous cada dia

Jocs online de aparcament

Nou a aparcament

Aparcament

Jugar gratis en català a Jocs Gratis. Jocs d'aparcament, vostè ha de conduir un cotxe dins d'un aparcament amb capacitat per trobar una plaça d'aparcament a disposició. Has d'agafar el cotxe a un aparcament i prendre un dels espais lliures sense colpejar els altres cotxes que hi hagi aparcats a les places d'aparcament. Jocs per aparcar els cotxes a l'aparcament, on no hi ha altres cotxes que ocupen l'espai. Cotxes jocs d'estacionament on hi ha aparcament gratuït per als quals arribin amb cotxe. Aparcament Jocs camions, camions de conducció que és més difícil, cal maniobrar un vehicle gran, el que fa més difícil portar aquest camió en un espai específic. Els aparcaments compten amb espais que cal omplir de vehicles poden ser cotxes o camions.

Jocs gratis de aparcament que són molt divertits per jugar gratis a jocs flash de aparcament. Aquesta categoria està relacionada amb un parc és un espai públic on es poden deixar els vehicles estacionats com cotxes o camions. És una tasca difícil que requereix precisió, perquè vostè no pot fer mal a altres vehicles que es troben en el mateix espai. també es diu carruatges o cotxes, segons el país. aparcament. els conductors de les tasques que més els costa és deixar el vehicle i posar en marxa, pel que tenen aquests simuladors d'estacionament d'aprendre a deixar el cotxe en el lloc sense cap tipus d'accident automobilístic o fer mal als altres vehicles. si t'agraden els productes de motor, es tracta d'un joc molt entretingut i divertit amb el qual practicar.. Aquí trobaràs jocs gratuïts de aparcament per jugar en català sense tenir que descarregar ni instal · lar res al teu ordinador, els nostres continguts són 100% fiables. Nous jocs de aparcament que s'actualitzen cada dia i els millors jocs per als nens. Jocs en línia y jocs de vídeo de aparcament que es poden utilitzar des de l'ordinador i compartir-los amb els teus amics i contactes a les xarxes socials com Facebook, Twitter o Google Plus.