Jocs Gratis

Salts de Pollastre

Joc de animals

Salts de pollastre

Salts de Pollastre Avaluació: 8/10

Joc salts de pollastre

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc en línia lliure es tracta de fer el pollastre saltar i evitar els obstacles. Hi ha tres pollastres en aquest joc d'habilitat i cada un d'ells vol menjar. Saltar per sobre dels obstacles i recollir els ous i els cucs petits. Si no ho fa, perdrà un cor, i si et quedes sense cors, perdràs! Només has d'utilitzar el ratolí a fer clic i el pollastre es salta. També es mogui lentament cap a on està apuntant.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 7350 partides en línia. Classificació 2753 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 8.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Classificació basada en 36 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 7350 vegades
Salts de Pollastre

Com un dels animals domèstics més comuns i esteses, hi ha més pollastres al món que qualsevol altra espècie d'au. Els éssers humans tenen pollastres principalment com una font d'aliments, el seu consum de carn i els seus ous. Sabia vostè que els éssers humans primers pollastres domesticats d'origen indi amb la fi de les baralles de galls?

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Salts de Pollastre per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Salts de Pollastre sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Salts de Pollastre i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Salts de Pollastre és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Salts de Pollastre que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Salts de Pollastre
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80399
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!