Jocs Gratis

Salts de Conill en 3D

Joc de animals

Salts de conill en 3d

Salts de Conill en 3D Avaluació: 6/10

Joc salts de conill en 3d

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

In this free online 3D game you simply have to get to the designated target spot in each level. You will play with a pink rabbit in a pink world. You will have to cross many obstacles and avoid falling off of the platforms. Use the arrows to guide the bunny and the space bar to jump. If you press it twice, you will jump twice, so make sure you do it at the top of the jump. Also, if you put yourslef against a wall, you will be able to climb it with that key.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6532 partides en línia. Classificació 3164 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 30 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6532 vegades
Salts de Conill en 3D

3D computer graphics are graphics that use a three-dimensional representation of geometric data that is stored in the computer for the purposes of performing calculations and rendering 2D images.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Salts de Conill en 3D per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Salts de Conill en 3D sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Salts de Conill en 3D i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Salts de Conill en 3D és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Salts de Conill en 3D que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Salts de Conill en 3D
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80400
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!