Jocs Gratis

Recull Pastanagues

Joc de animals

Recull pastanagues

Recull Pastanagues Avaluació: 6/10

Joc recull pastanagues

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc en línia lliure és sobre un conill molt sensible que ha d'aconseguir totes les pastanagues del camp de mines. Les seves habilitats especials són per detectar les mines amb el seu radar. Utilitzeu aquesta opció per evitar les mines i enemics. Sigui ràpid, intel · ligent i la sort de aconseguir les medalles d'or disponible. WASD o les fletxes o el ratolí es mourà el conill. Sostingui la barra espaiadora per apuntar, deixa anar la barra espaiadora per llançar les pastanagues. Mantingueu Ctrl per apuntar, deixa anar la tecla Ctrl per disparar (necessita unes ulleres especials per a això).

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6953 partides en línia. Classificació 3002 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 22 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6953 vegades
Recull Pastanagues

Els conills són petits mamífers que es troben en moltes parts del món. Els conills viuen en grups, i el seu hàbitat són els boscos, prats, boscos, prades, deserts i aiguamolls. Llargues orelles del conill (que pot ser més de 10 cm) són, probablement, per a la detecció dels depredadors.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Recull Pastanagues per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Recull Pastanagues sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Recull Pastanagues i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Recull Pastanagues és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Recull Pastanagues que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Recull Pastanagues
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80399
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!