Jocs Gratis

Mosteles amb Coets

Joc de animals

Mosteles amb coets

Mosteles amb Coets Avaluació: 2/10

Joc mosteles amb coets

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc online gratuït, l'objectiu és posar en marxa les mosteles en els objectius en cada nivell. Feu clic i premeu el ratolí per ajustar l'angle i la força per llançar la mostela amb un coet. Llença'l a les parets, el sostre o el pis per tal d'arribar a les zones difícils. Intenta mantenir la mostela tan a prop del centre de la diana del possible. Complir o excedir l'una nivell per passar al següent nivell. Per aprofitar al màxim la potència de foc, ha programar perquè iniciï la mostela quan la fletxa és el més gran possible. Experimenti amb diferents angles per colpejar objectius difícils. Anar a la pantalla de selecció de nivell entre els nivells per veure un mapa d'un nivell superior.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5400 partides en línia. Classificació 3599 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 2.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Classificació basada en 2 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5400 vegades
Mosteles amb Coets

Només cal tirar mosteles en els objectius en cada nivell. Premeu el botó del ratolí per ajustar l'angle en el qual se li tiri la mostela, i per ajustar la força en què es llançarà el coet. El coet rebotar a les parets, terra, sostre i tot, per tal de prendre avantatge d'això per arribar a la seva meta. La puntuació objectiu es mostra a la cantonada superior dreta de la pantalla. Vostè haurà de marcar almenys que per procedir al següent nivell. Si trobeu un petit objectiu, tractar d'arribar-hi, perquè la recompensa puntuació és de bojos.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Mosteles amb Coets per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Mosteles amb Coets sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Mosteles amb Coets i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Mosteles amb Coets és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Mosteles amb Coets que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Mosteles amb Coets
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204265
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136571
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80554
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!