Jocs Gratis

Mata Als Cargols

Joc de animals

Mata als cargols

Mata Als Cargols Avaluació: 8/10

Joc mata als cargols

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Cargols vol menjar els seus fruits! Desenes de cargols envaeixen el camp de les plantes fruiters per menjar les seves millors fruits, cal defensar. L'ús de les armes a la seva disposició, guants de boxa i troncs per colpejar als cargols i no permetre que es mogui fins al dinar. Plantació de plantes que ataquen els cargols. El joc es juga amb el ratolí colpejar amb les armes a la seva disposició. Intenta no arribar al seu fruit.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 8847 partides en línia. Classificació 2273 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 8.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Classificació basada en 80 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 8847 vegades
Mata Als Cargols

El control del joc de plagues, tenen un hort de fruites que ha de protegir els cargols que tracten de menjar les seves vegetals i fruites. Vostè ha d'evitar que els animals arribin als aliments colpejar amb les armes al seu abast per no arribar a la seva meta.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Mata Als Cargols per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Mata Als Cargols sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Mata Als Cargols i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Mata Als Cargols és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Mata Als Cargols que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Mata Als Cargols
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80399
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!