Jocs Gratis

Gatet L'Assassí

Joc de animals

Gatet l'assassí

Gatet L\'Assassí Avaluació: 5/10

Joc gatet l'assassí

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc en línia, que jugarà com un bonic gatet. En iniciar se li donarà 2 minuts per matar la major quantitat de ratolins i hàmsters com puguis. Cada mort li va a retornar una petita quantitat de temps. Obtenció de morts en una successió ràpida d'augmentar la seva multiplicador. Matar el nombre requerit d'enemics abans que s'acabi el temps per poder seguir jugant. Utilitzeu les tecles de cursor per moure i la barra espaiadora en combinació amb les tecles de fletxa per moviments especials.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5263 partides en línia. Classificació 3525 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 12 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5263 vegades
Gatet L'Assassí

Utilitzeu les tecles de cursor per moure, però quan s'utilitzen en combinació amb la barra espaiadora, s'acaba de fer un moviment especial que pugui ajudar-lo. Especialment quan estàs envoltat de hamsters i no sap a on anar. Utilitzeu les tecles de esquerra i dreta en combinació amb la barra d'espai per realitzar un guió. Useu la tecla de fletxa cap amunt i la barra espaiadora per utilitzar el tornado. Utilitzeu la tecla cap avall i la barra espaiadora per utilitzar la mola. Si utilitzeu la barra d'espai en l'aire, que portarà a terme un super-ruixada.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Gatet L'Assassí per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Gatet L'Assassí sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Gatet L'Assassí i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Gatet L'Assassí és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Gatet L'Assassí que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Gatet L\'Assassí
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
203795
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136104
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80039
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!