Jocs Gratis

Esquirols Voladors

Joc de animals

Esquirols voladors

Esquirols Voladors Avaluació: 4/10

Joc esquirols voladors

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc gratuït està a punt de voladura d'un esquirol. Dispara la teva esquirol d'un canó per recollir tots els fruits secs com sigui possible. Recull les estrelles, o les aus afectades i els mals ocults per augmentar la teva puntuació. Se li pot agafar al foc per netejar el tauler d'una sola vegada. Batre el rècord d'objectius per desbloquejar més nivells i el progrés. Conté 40 nivells, rondes de bons, minijocs, 6 tipus de fruits secs, 7 tipus de murs i estructures diferents, esquirols personalitzable, medalles, i molt, molt, molt més.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 6407 partides en línia. Classificació 2620 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 4.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Classificació basada en 140 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 6407 vegades
Esquirols Voladors

Esquirols, cànon, bala de canó,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Esquirols Voladors per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Esquirols Voladors sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Esquirols Voladors i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Esquirols Voladors és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Esquirols Voladors que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Esquirols Voladors
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25342 vots
Jugat
202298
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8390 vots
Jugat
134779
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8094 vots
Jugat
78700
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!