Jocs Gratis

Esquaix Mosques

Joc de animals

Esquaix mosques

Esquaix Mosques Avaluació: 8/10

Joc esquaix mosques

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc en línia lliure és molt simple. Tot el que has de fer és apuntar amb el ratolí perquè el matamosques està al cim de les mosques que s'acosten, a continuació, feu clic per aixafar les mosques. Mata tantes mosques com puguis per salvar la seva deliciós pastís. Anem a veure qui li dóna, vostè o les mosques!

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 5548 partides en línia. Classificació 3025 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 8.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Classificació basada en 22 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 5548 vegades
Esquaix Mosques

La mosca domèstica és la més comuna de totes les mosques domèstiques, el que representa aproximadament el 91% de totes les mosques en els habitatges humanes, i de fet un dels insectes més àmpliament distribuïdes a tot el món. Es considera una plaga que pot portar a malalties greus.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Esquaix Mosques per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Esquaix Mosques sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Esquaix Mosques i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Esquaix Mosques és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Esquaix Mosques que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Esquaix Mosques
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25342 vots
Jugat
202284
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8390 vots
Jugat
134760
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8094 vots
Jugat
78684
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!