Jocs Gratis

Pastor d'ovelles

Joc de animals

Pastor d'ovelles

Pastor d'ovelles Avaluació: 6/10

Joc pastor d'ovelles

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Desa la solitària ovella que es va perdre de la manada. Una gran quantitat de gossos volen fer el seu mal. Instruccions: Utilitza les tecles de cursor per mantenir les seves ovelles fora de perill dels gossos furiosos i famolencs.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 13356 partides en línia. Classificació 1290 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 1000 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 13356 vegades
Pastor d'ovelles

Pànic pastures, ovelles, ovelles, gossos, desar,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Pastor d'ovelles per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Pastor d'ovelles sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Pastor d'ovelles i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Pastor d'ovelles és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Pastor d'ovelles que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Pastor d'ovelles
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204265
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136571
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80554
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!