Jocs Gratis

Paneroles

Joc de animals

Paneroles

Paneroles Avaluació: 5/10

Joc paneroles

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

La Cucaracha (miss paneroles) és molt afamats, cal ajudar a trobar l'aliment. Compte el verí que deixa la casa per matar el propietari paneroles, La Cucaracha, si menja el verí gotes que van a morir. Alimentar la panerola! Utilitzeu el ratolí per dir-li a la panerola a on anar per a obtenir l'aliment. Intenta fer-ho el més ràpidament possible i evitar els aliments verinosos. Recollir el verd es redueix en augmentar el temps del compte enrere.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 15030 partides en línia. Classificació 1113 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 714 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 15030 vegades
Paneroles

escarabats, aliment, menjar, verí,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Paneroles per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Paneroles sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Paneroles i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Paneroles és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Paneroles que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Paneroles
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25342 vots
Jugat
202284
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8390 vots
Jugat
134760
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8094 vots
Jugat
78684
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!