Jocs Gratis

Menjar insectes

Joc de animals

Menjar insectes

Menjar insectes Avaluació: 5/10

Joc menjar insectes

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

En aquest joc, vostè és un camaleó necessitat de menjar insectes. Per jugar es va a utilitzar la seva llengua, el que has de apuntar amb el ratolí i feu clic per llançar la llengua contra els animals. Vostè ha de anar amb compte perquè només tens deu intents en cada nivell. Atrapa tants insectes com puguis per passar de nivell i guanyar el joc. Hi ha diferents tipus d'animals, colors i mides i cada un té una puntuació diferent. Atrapa les mosques i les vespes i guanyar punts.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 14395 partides en línia. Classificació 1318 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 600 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 14395 vegades
Menjar insectes

Joc de trets. Un camaleó ha de alimentar-se de mosques. Per començar el joc que ha de fer la captura de mosques. Utilitza el ratolí com a control per apuntar i disparar joc contra els insectes. Vostè ha d'agafar la major quantitat d'insectes per guanyar més punts. Els insectes volen en la nit i vostè ha d'acabar ja que molts d'ells. Disposa de deu intents amb la llengua en tots els nivells.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Menjar insectes per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Menjar insectes sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Menjar insectes i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Menjar insectes és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Menjar insectes que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Menjar insectes
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204265
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136571
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80554
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!