Jocs Gratis

Atac dels Crancs

Joc de animals

Atac dels crancs

Atac dels Crancs Avaluació: 5/10

Joc atac dels crancs

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Crancs estan atacant teu castell! Pare abans que ho destrueixen i sobreviure durant set minuts! Instruccions: dibuixar cercles al voltant dels crancs. Des del centre a la part inferior dreta fa un cercle verd. Des del centre cap a la part inferior esquerra fa un cercle blau. Des del centre cap amunt a l'esquerra fa un cercle blanc. Des del centre cap amunt a la dreta fa un cercle vermell.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 12941 partides en línia. Classificació 1328 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 5.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Classificació basada en 654 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 12941 vegades
Atac dels Crancs

crancs, castell, atac, un ratolí, un cercle, els colors, els colors,

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Atac dels Crancs per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Atac dels Crancs sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Atac dels Crancs i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Atac dels Crancs és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Atac dels Crancs que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Atac dels Crancs
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80400
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!