Jocs Gratis

Identificar Animals

Joc de animals

Identificar animals

Identificar Animals Avaluació: 6/10

Joc identificar animals

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Aquest joc mostra una gran quantitat d'imatges d'animals. Pots endevinar l'animal que veus a la imatge abans que s'acabi el temps? Proveu-lo! La imatge està coberta per caixes de colors i has de posar el nom de la part de sota d'animals. Vostè té temps limitat per endevinar quin animal es tracta. Com vostè sap que ha de posar el nom. Has d'escriure el nom de l'animal en anglès i feu clic a enviar per saber si té raó o està equivocat. Vostè ha d'identificar tots els animals en el menor temps possible per guanyar els punts.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 29046 partides en línia. Classificació 611 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 1932 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 29046 vegades
Identificar Animals

Aquest joc té un munt d'imatges de diferents animals. Seràs capaç d'endevinar l'animal a la imatge abans que s'acabi el temps? Feu la prova! La identificació dels animals de caça. Les fotografies dels animals estan coberts per unes fotos i has d'endevinar amaga sota les taules. Com més aviat, millor encerta, el temps s'acaba mentre jugues. Vostè té temps limitat per resoldre cada imatge. Com més aviat a resoldre els punts més guanya. Animals comuns amb noms comuns no han de dir-li a l'espècie i el nom científic, conegut només com l'animal. Els noms han de posar-los en anglès. Identificar les espècies d'animals que s'amaguen en cadascuna de les fotografies de la natura.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Identificar Animals per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Identificar Animals sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Identificar Animals i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Identificar Animals és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Identificar Animals que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Identificar Animals
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204110
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136444
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80400
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!