Jocs Gratis

Ànec Protector

Joc de animals

Ànec protector

Ànec Protector Avaluació: 6/10

Joc Ànec protector

T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious
Descripció:

Ets un ànec de matar a tots els estrangers. Ets una força de seguretat d'un tren. El tren de transport de conills blancs. Els aliens volen menjar els conills blancs. Vostè té una arma i disparar a tots els aliens que apareixen en el cel per caçar. Apunt el punt de mira i dispara temps suficient perquè el projectil arriba a temps i matar els enemics. Un joc de trets on has d'acabar tots els alienígenes abans que mengin tots els conills. Vostè és un protector dels animals i tenen una missió que els animals tren arriba al seu destí amb seguretat.

Partides jugats:

Aquest joc a tingut 10641 partides en línia. Classificació 1800 de els millors jocs gratis.

Avaluació

Ens agradaria saber què pensen els jugadors de cada joc. Aquest joc té una valoració d'altres jugadors de 6.

Avalua aquest joc

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Classificació basada en 358 opinions dels usuaris

JUGAR
Jugat 10641 vegades
Ànec Protector

Els alienígenes estan tractant d'espatllar Pasqua per matar els conillets de Pasqua. Com a membre de la força de defensa conillet, ha d'ajudar a transportar els conillets de poble en poble, el lliurament dels ous de Pasqua, al tren de força de defensa conillet especial, alhora que els protegeix dels estrangers repugnants. Simplement disparar als alienígenes i recollir els power-ups. Si pren massa i arma es sobrecaliente. Defensi els seus conillets dels extraterrestres! Els aliens volen espatllar Pasqua i estan matant a tots els conills blancs. Com a membre de la força de defensa dels conills, cal tenir als animals de poble en poble per lliurar els ous de Pasqua. Viatjant en un tren especial els conillets i els estrangers de la força de defensa va atacar tot el temps per alimentar els conills. El seu treball és protegir-los dels alienígenes, disparar i recollir les armes addicionals que apareixen a les pantalles. Si pren massa, l'arma es sobre calenta i d'esperar. Apunta i dispara per posar fi a tots els estrangers.

Sobre el que és aques joc? Aquest és un joc gratis anomenat Ànec Protector per al navegador sense dever descarregar ni instal lar res, és completament fiable. En aquesta pàgina web pots jugar de forma gratuîta al joc flash Ànec Protector sobre Animals. I recorda que això és un joc gratis anomenat Ànec Protector i és relacionado amb Animals. El nostre nou joc Ànec Protector és un dels millors jocs de Animals es pot trobar i ho pots compartir amb els teus amis i contactes a les xarxes socials. Aquest és un joc en línia i videojoc anomenat Ànec Protector que et convidem a jugar, gaudir i aprendre al respecte, aixì com compartir en els comentaris i amb els seus amics en les xarxes socials.

Ànec Protector
TORNAR

Jocs més jugats de animals

L\'ànec de Mario Bros JUGAR ►

L'ànec de mario bros

6
6 de 10 - 25350 vots
Jugat
204265
vegades

Instruccions: Intenta arribar al final de cada nivell, recollir monedes i diamants. Has de superar tots els obstacles. Saltar sobre els enemics et matin. Joc de plataformes que ofereix un ànec valent anomenat Charlie. Corre i salta a través dels nivells, prendre les armes i tractar de sobreviure. Has d\'anar a un bosc on els animals han de perseguir i atacar com granotes o abelles. Intenta als altres animals no es toquen i arribar a la part inferior de la pantalla. Recull tots els premis que p ...

Toro contra Vaca JUGAR ►

Toro contra vaca

4
4 de 10 - 8394 vots
Jugat
136571
vegades

L'animal de la seva elecció (la vaca o el toro) competeix contra l'altre en una competència de menjar pa. Ajudeu-nos a la seva contendents per guanyar fent clic tan ràpid com puguis sobre el botó esquerre del ratolí ...

Piranya JUGAR ►

Piranya

6
6 de 10 - 8138 vots
Jugat
80554
vegades

Vostè és una petita Piranya, però no per massa temps! El seu objectiu és menjar i nedar al voltant de la major quantitat de peixos petits com sigui possible a la llarga es converteixi en un enorme Piranya. Tingueu cura de no quedar atrapats pels peixos més grans, ja que no tindrà cap problema en que vostè menja. Bona sort!